Vi söker nätverkstekniker till Stockholmsområdet

Brinner du för teknik och har tidigare erfarenhet av att installera fiber-kablage och nätverksutrustning?
Söker du en tjänst där du får en omväxlande arbetsdag och ha mycket externa och interna kontakter?
Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som Nätverkstekniker hos Pritell AB kommer du att vara en del av ett team som arbetar med teknik och ha en omväxlande arbetsdag där du arbetar med att installera fiber-kablage och nätverksutrustning, men uppgifter som berör data- och coax-kablage kan också förekomma.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har en gymnasieutbildning inom teknik och är praktiskt lagd. Du har dessutom B-körkort.

För att lyckas i uppdraget tror vi att du är driven och har hög ansvarskänsla för ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid din entusiasm att vilja lära dig och utvecklas. Som servicetekniker har du förmåga att vara flexibel och ta dig an ditt arbete med noggrannhet och systematik.

Låter detta som en tjänst för dig?

Ansök redan idag via mail till info@pritell.se eller via telefon på 08-645 90 40.
Urval och intervjuer sker löpande.

Pritell AB - Data & Teleinstallation

Pritell AB grundades 1989 av Peter Jernberg och Magnus Thunborg.

Ända sedan starten har företaget inriktat sig på data och teleinstallationer och utför idag såväl stora som mindre installationer.

Samtliga medarbetare på Pritell AB har en gedigen kunskap av nätverk, fibernät samt data- och teleinstallationer. Dels genom mångårig erfarenhet och dels genom att vi hela tiden uppdaterar oss med kurser och annat material.

Genom att hela tiden hålla sig ajour med marknaden och dess nyheter kan vi också möta våra kunders behov och krav såväl idag som i framtiden.